Spreker – Teun Aarden – Jong & Je Wil Wat

[vc_row][vc_column width=”1/1″]

Hoe kun jij met beperkte financiële middelen jongeren echt bereiken? Dompel je onder in de belevingswereld van jongeren. Kom erachter hoe jij ze kunt betrekken en begrijpen om de jongeren uiteindelijk ook echt te bereiken.

 

Het bereiken van potentiële studenten, het betrekken van jongeren bij de politiek of jongeren helpen bij het maken van keuzes. Jong & Je Wil Wat is juist gespecialiseerd in deze uitdagingen. We nemen je mee in de belevingswereld van jongeren. Hoe ziet deze snel veranderende wereld eruit? Waar bevinden de jongeren zich en waar kun je de interactie met hen aangaan?
Met behulp van succesvolle cases en campagnes ontvang je tips & tricks hoe jij jongeren echt kunt bereiken. Na deze presentatie ken jij de leefwereld van jongeren (nog) beter en kun jij ze, ook met weinig budget bereiken?

 

Teun Aarden is werkzaam binnen jongerencommunicatiebureau Jong & Je Wil Wat. De belevingswereld van jongeren is constant in beweging. Wat vandaag in is, is morgen alweer uit. Teun houdt zich bezig met onderzoek, het faciliteren van co-creatie, geven van trainingen en het ontwikkelen van concepten voor, door
en met jongeren. Zo werkte hij in opdracht van de politie en verschillende onderwijsinstellingen, gemeenten en overheidsorganisaties.

◄ Sprekersoverzicht #KJ19

[/vc_column][/vc_row]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kids en Jongeren Marketing congres website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2023