Sprekers – Maartje van Osch en Krista Kleinveld – FamilyFactor

[vc_row][vc_column width=”1/1″]

 

Sessie #KJ19: Trends Generatie Z als digital natives; purpose marketing & partnerships.

FamilyFactor presenteert de belangrijkste trends met betrekking tot Generatie Z als digital en mobile natives. Welke trends en insights zijn relevant voor het bereiken van deze doelgroep? Wat zijn de implicaties voor de ontwikkeling van impactvolle innovaties en proposities? En wat is het belang van purpose marketing en de meerwaarde van partnerships en samenwerking met scholen hierbij? Deze onderwerpen worden geïllustreerd met actuele cases en voorbeelden uit de praktijk.

 

Maartje van Osch is consumentenpsychologe en heeft als oprichter van marktonderzoekbureau KidWise (1991) en FamilyFactor (2011) jarenlange ervaring als doelgroepexpert. De rijkheid aan insights die zij tijdens haar jarenlange ervaring heeft opgedaan over kinderen, jongeren, ouders en scholen als doelgroep, voegen extra waarde toe aan de projecten van FamilyFactor: strategie, propositie-ontwikkeling, co-creatie, creatieve vertaling in communicatie.

 

 

 

 

 

Krista Kleinveld is bedrijfskundige en heeft als oprichter van FamilyFactor (2011) en diverse marketingmanagement functies binnen FMCG jarenlange ervaring als doelgroepexpert families met kinderen 0-18 jaar en scholen. Zij heeft binnen dit vakgebied antwoord gegeven op diverse positionering, marketing- en communicatievraagstukken. Haar belangrijkste drijfveer is om samen met bedrijven vanuit het merk een ijzersterke familiestrategie te formuleren, die de basis vormt voor het ontwikkelen van succesvolle familie proposities en doorvertaling tot communicatie.

FamilyFactor werkt voor een brede range aan toonaangevende bedrijven en organisaties, zoals: Atletiekunie, FrieslandCampina, KPN, KWF Kankerbestrijding, NPO, NS Reizigers, Pathé, Stichting BLICK op onderwijs.

 

◄ Terug naar het programma #KJ19

[/vc_column][/vc_row]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kids en Jongeren Marketing congres website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2023