Fashionista lanceert eerste Nederlandse ‘BLOGazine’

Voor velen is bloggen inmiddels niet meer een hobby – het is een way of live én een bron van inkomsten. Bloggers worden steeds invloedrijker en gezien als influencers door zowel merken, media als consumenten. Zo heeft 87% van de bloglezers meer vertrouwen in blogs voor het doen van een aankoop dan in andere sociale kanalen. De invloed van jongeren daarin is behoorlijk groot; 87% van de beautyblog-volgers is tussen de 14 en 25 jaar en de bloggers zelf zijn ook van die leeftijd. 

Dus je kon erop wachten, het eerste bloggertijdschrift van Nederland is een feit: BLOGazine by Fashionista laat zowel Nederlandse als internationale succesvolle bloggers zien en richt zich op iedereen die het leuk vindt om blogs te volgen. Het bloggermagazine signaleert trends op het gebied van fashion, beauty, lifestyle, food en reizen op websites, YouTube, Twitter, Tumblr en Instagram. Met een top 25 van 's werelds meest invloedrijke modebloggers, een kijkje in de kast van bekende Nederlandse beautybloggers, maar ook tips & tricks en succesverhalen van Nederlandse bloggers die hun geld verdienen met bloggen.

Fashionista Magazine, het budgetmodetijdschrift voor jonge meiden, zet met dit eerste bloggerblad in Nederland een innovatieve editie van Fashionista neer. Hoofdredactrice Lydian Coppus: "Er zijn zo veel leuke accounts. Zelf verdwaal ik geregeld urenlang uur op bijvoorbeeld Tumblr. BLOGazine by Fashionista is de enige, echte blogger-Bijbel met alle inspiratie en trends van de topblogs bij elkaar verzameld.”

BLOGazine by Fashionista zet bloggen nu ook in print op de kaart en is vanaf 26 juni te koop voor € 4,50. De special is ook als digitale editie voor iPad verkrijgbaar op Tijdschrift.nl (de digitale tijdschriften kiosk in de iTunes Store) en online te bestellen zonder verzendkosten. De Fashionista-abonnees krijgen BLOGazine bij hun abonnement.

Dit bericht is gepost in Media. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024