HEMA zet kinderhelden op gepersonaliseerde producten

Vanuit de consument is er nog altijd een toenemende vraag naar gepersonaliseerde producten, met name voor kinderen. Om die reden hebben HEMA en de kinderboekenuitgeverijen Querido, Leopold en Ploegsma de krachten gebundeld. Vanaf vandaag is het mogelijk om online gepersonaliseerde producten van Jip en Janneke, Woezel en Pip, Kikker, Dolfje Weerwolfje en Hoe overleef ik… te maken. Via hema.nl/kinderhelden kan een ieder nu zelf unieke producten samenstellen — binnen enkele minuten gemaakt en voor beschaafde prijzen besteld.

Denk bijvoorbeeld aan een rugtas (€26,95), een puzzel (€17,95), een placemat (€9,95), een plexiglas klok (€29,95), een broodtrommel (€14,95) of een rompertje (€9,95) met de favoriete kinderheld, gecombineerd met een eigen foto en naam naar wens. Een slimme uitbreiding van het assortiment, want hier is absoluut een doelgroep voor die voor extra omzet gaat zorgen.

hemapersonalisaties

De retailer benadrukt dat alle producten van de gebruikelijke HEMA-kwaliteit zijn. Daarnaast sluiten de kinderhelden naadloos aan bij de Nederlandse uitstraling van HEMA en bij de bestaande producten van de overbekende Jip en Janneke-figuren. De characters zijn bekend van de Nederlandse auteurs en illustratoren Annie M.G. Schmidt en Fiep Westendorp, Guusje Nederhorst, Max Velthuijs, Paul van Loon en Francine Oomen. Naast de gepersonaliseerde producten zijn er tal van andere producten verkrijgbaar via de webshops van de kinderhelden, zoals de boeken van Hoe overleef ik…, pluche van Dolfje Weerwolfje en het speelgoed van Woezel en Pip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024