KLM-mascotte komt tot leven in ‘Bluey The Movie’

Om ervoor ervoor te zorgen dat ook de jonge passagiers een fijne en comfortabele reis hebben, introduceerde KLM vorig jaar november de mascotte Bluey, speciaal voor jonge kinderen die met de ‘Royal Dutch Airlines’ vliegen. Sindsdien is het kleine vliegtuigje naar verluidt erg populair onder de jonge reizigers. Zo zijn er al verschillende Bluey-producten zoals keycords, trolleys en kaartspellen en worden er op internationale vluchten kleurige Bluey-maaltijdboxen aangeboden aan kinderen. Hoe sympathiek.

Als onderdeel van de ‘Kids experience’ presenteerde de luchtvaartmaatschappij deze week met trots ook de eerste korte animatiefilm voor kinderen over het stoere vliegtuigje. Bluey the Movie is te zien op het YouTube-kanaal van KLM en wordt vanaf juni ook aan boord van alle intercontinentale KLM-vluchten vertoond. In deze eerste animatiefilm van een reeks beleven Bluey, zijn vader en zijn vriendinnetje Windy samen een vrolijk avontuur tijdens een bloemencorso. Alsof de Disney-film Planes nieuwe characters heeft gekregen. ;-)

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=n7iLPMu0lfI]

Alsof het nog niet genoeg is, wordt ook de speelruimte van Schiphol in Lounge 2 vernieuwd om ervoor te zorgen dat Bluey hier onderdeel van uitmaakt.

[Creatie door DDB & Tribal Amsterdam; via Adformatie]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024