Donald Duck promoot wintergroenten bij C1000

Hoe populair zijn wintergroenten bij kinderen? Heel populair, blijkt uit een online onderzoek dat uitgevoerd werd via donaldduck.nl. Maar liefst 80% van de kinderen zegt te weten wat wintergroenten zijn. Het liefst eten ze een Hollandse pot (75%), boerenkool vinden ze het lekkerst. De meeste kinderen maken graag een Hollandse pot samen met hun vader of moeder. ‘Vergeten groenten’ zijn bij de kinderen minder bekend, slechts 15% weet wat dat zijn. Koolraap is van de vergeten groenten de favoriet.

De vraag naar wintergroenten en lekkere recepten is groot. Maar kijk: tot en met 12 februari krijgen boodschappers bij C1000 een speciale 'Wintergroenten Donald Duck' cadeau, bij aankoop van diverse wintergroenten- en aardappelen-aanbiedingen. Kinderen kunnen zo op een leuke manier leren welke gerechten van wintergroenten te maken zijn.

De extra editie van Donald Duck staat vol met strips, recepten en weetjes over wintergroenten. “Winterse groenten zijn erg lekker en gezond, maar veel mensen weten niet welke gerechten je ervan kunt maken,” zeggen C1000 en Donald Duck. De speciale groenteneditie past bovendien goed bij het motto ‘Van Donald Duck steek je meer op dan je denkt’ én bij de 'Je weet nu'-actie van C1000.

Hieronder de cover van de 'tijd voor winterkost'-editie. Op=op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024