Donald Duck lanceert radiostation Duckstad FM, met muziek van Lady Koekoek, Katy Herrie en Stroommee

In de reeks ‘Geef je dromen de ruimte’ staat Donald Duck deze week in het teken van DJ Ferry Corsten. In nummer 39 van het vrolijke weekblad komt DJ ‘Curry Worsten’ (naast een woordspeling ook een knipoog naar de 538-poster van een tijdje terug? ;-)) naar Duckstad om vette bassen te produceren waardoor zelfs de gebouwen gaan meedansen. Het publiek kan niet wachten, maar niet iedereen stuitert van enthousiasme voor de tsaar van de trance. Donald Duck heeft namelijk een baan als geluidscontroleur voor de gemeente. En dat baantje neemt hij eh… nogal serieus.

Donald en Curry willen allebei hun vak zo goed mogelijk uitoefenen en dat gaat niet samen. Dus zelfs vóórdat Worsten maar ook één plaatje kan draaien, is er al heel veel herrie in de tent.

Misschien nog wel leuker nieuws is dat vanaf vandaag een maand lang de digitale radiozender Duckstad FM te beluisteren is via DonaldDuck.nl. Het nieuwe station is een samenwerking tussen MyRadio en Donald Duck. Op Duckstad FM hoor je natuurlijk een interview met Ferry Corsten en Donald Duck en nieuwtjes uit de Duckstad-krant. Op het radiokanaal komt onder andere muziek van Curry Worsten, Lady Koekoek, Marco Tornado, Katy Herrie en Stroommee voorbij.

DD39 cover

Op vrijdag 19 september ligt de muzikale ‘Sterren in Duckstad’-editie met Curry Worsten in de winkel, in een serie van in totaal twaalf speciale edities door 2014 heen. Ferry Corsten nam het eerste exemplaar vandaag persoonlijk in ontvangst en vindt zijn personage geweldig: “Toen de vraag binnenkwam of ik mee wilde werken, hoefde ik geen moment te twijfelen –dit is toch de ultieme droom. Vroeger was ik al een groot fan van Donald Duck. Nu kan ik aan mijn kinderen deze editie laten zien waar papa instaat, dat is echt geweldig. Zo blijkt maar dat ik met hard werken en veel doorzettingsvermogen het naast internationale optredens nu zelfs tot in Duckstad heb kunnen schoppen. En dat voorbeeld geef ik zo ook aan mijn kinderen door.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024