Met nieuwe Efteling Kids Radio-app gaat de Carnaval Festival-muziek mee naar dromenland

Efteling Radio, naar eigen zeggen het enige (en dus grootste) landelijke kinderradiostation van Nederland, komt met een vernieuwde radio-app en een nieuwe naam. Om nog duidelijker te maken dat het station speciaal voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar radio maakt, zijn de naam en huisstijl aangepast naar Efteling Kids Radio. Vanaf vandaag is tevens de nieuwe interactieve app beschikbaar, waarmee het mogelijk wordt om met één druk op de knop altijd en overal naar het digitale station te luisteren.

De Efteling Kids Radio-app, gratis te downloaden in de App Store of via Google Play, is interactief. Jonge luisteraars kunnen liedjes aanvragen, vragen stellen aan de dj’s ((DJ Fee, Ralf Mackenbach en Rachel Traets) en zo hun eigen stem terughoren op de zender. Met de applicatie kondigen kinderen via de opnamefunctie ook eenvoudig zelf een liedje aan of kunnen ze de groetjes doen.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=IHMYUu6g09E]

Efteling Kids Radio is te beluisteren via de kabel, DAB+, op internet of de app. De muziek die langskomt is een mix van actuele (kinder)hits, sprookjes, Efteling-muziek en items zoals interviews uit de sprookjesachtige Wereld van de Efteling. Op Spotify zijn diverse afspeellijsten terug te vinden.

Dus mocht dat deuntje ein-de-lijk uit je hoofd zijn verdwenen, weet je waar je terecht kunt. ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024