Onderwijs

Super Minds: kinderen zijn sponzen

Wat een mooie beeldspraak zeg: kinderen als sponzen, klaar om al die nieuwe kennis in zich op te nemen. Het gaat om een advertentie van Cambridge University Press. Al sinds 1534 wordt daar gewerkt aan het bevorderen van leren, kennis en onderzoek. En dat begint al op jonge leeftijd, bijvoorbeeld in de vorm van de zevendelige cursus Super Minds die hier gepromoot wordt. Zo kunnen kinderen aan hun denkvaardigheden werken op een systematische, praktische en leuke manier. Met de boekjes/dvd’s trainen ze hun geheugen en verbeteren ze hun concentratie.

Het idee is wellicht wat sterker dan de uitvoering, zoals hieronder te zien is (klik hier voor een grotere afbeelding van de uiting), maar imho toch het delen waard.

sponzen

“The earlier they start, the better.

“[Creatie door TBWA, Spanje; via Ads of the World]

Previous ArticleNext Article
Sinds 2000 schrijf ik over jongerenmarketing en aanverwante zaken, per september 2012 als hoofdredacteur van kidsenjongeren.nl. Gewoon omdat het kan en omdat dit de allerleukste doelgroep is. Onafhankelijk en zo objectief mogelijk, op persoonlijke titel. Ter informatie, ter inspiratie. Reacties kan je hieronder plaatsen, vragen en ideeën kan je mailen naar dennis@kidsenjongeren.nl, overige interesses kan je volgen via @dhoogervorst op Twitter, linken kan via LinkedIn en Last.fm.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kids en Jongeren Marketing blog website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright © 2021