Reclame

Coca-Cola Life geïntroduceerd met zwangerschapstest

Marketingsite Adweek heeft een lijstje gepubliceerd met de beste commercials van 2014. Daarin zijn niet alleen de campagne van HBO met ongemakkelijke gezinssituaties en het Kerstfilmpje van John Lewis met Monty de pinguïn opgenomen, maar ook onderstaande video uit Argentinië van Coca-Cola Life*. Eind vorig jaar uitgezonden en daardoor te laat voor het jaarlijstje van 2013, maar mooi genoeg om nu alsnog onder de aandacht te brengen. In 1 minuut wordt het verhaal verteld van ouders die hun eerste kindje krijgen.

Met een cover van To Love Somebody als toepasselijke soundtrack zien we dat de komst van een baby het huishouden flink overhoop haalt, letterlijk en figuurlijk. Herkenbaar, en daarom zo sterk?

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=-prOqP8AxAA]

“Destapá tu naturaleza.”

*Coca-Cola life is gezoet met ingrediёnten van natuurlijke oorsprong en bevat een derde minder suiker en calorieën. De nieuwe frisdranklijn met een groene verpakking zal begin 2015 in Nederland worden geïntroduceerd, nadat het in 2013 in Argentinië en Chili op de markt werd gebracht. Het is de eerste nieuwe introductie in Nederland binnen het Coca-Cola-portfolio sinds de komst van Coca-Cola Zero in 2007.

[Creatie door Santo, Buenos Aires; via Adweek]

Previous ArticleNext Article
Sinds 2000 schrijf ik over jongerenmarketing en aanverwante zaken, per september 2012 als hoofdredacteur van kidsenjongeren.nl. Gewoon omdat het kan en omdat dit de allerleukste doelgroep is. Onafhankelijk en zo objectief mogelijk, op persoonlijke titel. Ter informatie, ter inspiratie. Reacties kan je hieronder plaatsen, vragen en ideeën kan je mailen naar dennis@kidsenjongeren.nl, overige interesses kan je volgen via @dhoogervorst op Twitter, linken kan via LinkedIn en Last.fm.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kids en Jongeren Marketing blog website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright © 2021