Reclame

[Viral] Thaise telecommer ontroert: ‘Giving is the best communication’

De überabsurde videoclip van Ylvis’ The Fox is van de eerste plaats in de Viral Video Chart verdreven door een mooi verhaal in een überserieuze commercial uit Thailand. Een korte speelfilm van drie minuten voor TrueMove H laat een vorm van communicatie zien die je niet meteen verwacht van een telecommer, maar goed past in dit tijdperk waarin ‘random acts of kindness’ gewaardeerd en gedeeld worden. Gezien de vele reacties raakt de video een gevoelige snaar. Goed doen loont, en dat geldt ook voor merken.

Naar verluidt zet het bedrijf zich in om de kwaliteit van leven in Thailand te verbeteren. Dat maakt de insteek minder vergezocht dan op het eerste gezicht lijkt, en is bovendien een aanpak die navolging verdient.

[Via AdFreak]

Previous ArticleNext Article
Sinds 2000 schrijf ik over jongerenmarketing en aanverwante zaken, per september 2012 als hoofdredacteur van kidsenjongeren.nl. Gewoon omdat het kan en omdat dit de allerleukste doelgroep is. Onafhankelijk en zo objectief mogelijk, op persoonlijke titel. Ter informatie, ter inspiratie. Reacties kan je hieronder plaatsen, vragen en ideeën kan je mailen naar dennis@kidsenjongeren.nl, overige interesses kan je volgen via @dhoogervorst op Twitter, linken kan via LinkedIn en Last.fm.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kids en Jongeren Marketing blog website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright © 2021