Kinderen knutselen aan het dorp Trommelen in spaaractie EMTÉ Supermarkten

Kinderen die houden van knutselen, kunnen vanaf deze week hun hart ophalen met een nieuwe spaaractie van EMTÉ Supermarkten. Met bouwplaten kunnen ze zelf huisjes in elkaar zetten en daarmee op verschillende speelplaten hun eigen dorp bouwen. 'Het dorp Trommelen', zoals de spaaractie genaamd is (naar de oprichter van EMTÉ!), bestaat in totaal uit 28 verschillende huisjes, waaronder een gemeentehuis, brandweerkazerne, school, restaurant en natuurlijk een supermarkt.

Boodschappers ontvangen van 10 maart tot en met 20 april 2013 bij iedere 15 euro aan boodschappen en speciale actieaanbiedingen een knutselhuisje. De huisjes kunnen op een afwasbare speelplaat (gratis bij een minimale besteding van €25) met twee verschillende plattegronden gezet worden. Op deze plattegronden staan straten, parken en pleinen zodat kinderen een eigen fantasiedorp kunnen samenstellen waarvan zij zelf burgemeester zijn.

"Bij een eigen dorp hoort natuurlijk ook een eigen straatnaambord."

Op de Facebookpagina van de supermarktketen kunnen kinderen via een applicatie (die alleen op een desktop of laptop werkt, en dus niet mobiel) zelf een straatnaambord maken en uitprinten. Daarnaast draait daar een prijsvraag: 'Zou jij iets veranderen als burgemeester van EMTÉ?'. Uit de inzendingen worden tien winnaars gekozen die een echt gepersonaliseerd straatnaambord ontvangen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024