Verdwaalde Globe Troetels in PLUS-supermarkten

Een succesvolle spaaractie op herhaling: de Troetels zijn terug. Dit keer zijn het Globe Troetels (volgens het persbericht lijken ze net echt en zijn ze lekker aaibaar door hun fluweelzachte vachtje), want ze leven verspreid over de hele wereld. Ze zijn alleen flink de weg kwijt. Zo kan de keizerspinguïn bijna zwemmen in het zweet en zit de ezel flink in de nesten. Bij elke Troetel zit een kaartje met een weetje over het dier en zijn echte leefomgeving. Op een speelse manier leren kinderen zo meer over de dieren en hun omgeving.

Er zijn 25 van die kleine, zachte beestjes te sparen bij alle PLUS-supermarkten. Het laatste nieuws over de Globe Troetels is te lezen in de wekelijkse Troetelkrant. Iedere krant staat in het teken van één van de leefgebieden van de Globe Troetels: zand, bos, gras, water of jungle. De krant over het thema jungle bevat bijvoorbeeld informatie over de jungle als leefomgeving en vertelt welke Troetels hier voorkomen. Ook staat er elke week een puzzel in, met een aanwijzing voor het spel dat kinderen kunnen spelen op plus.nl/troetels. Hierbij moet een Troetel die verdwaald is, teruggespeeld worden naar zijn eigen leefgebied. Kinderen maken hiermee wekelijks kans op diverse prijzen.

Dit is de commercial van de actie:

Als kinderen goed zoeken, vinden ze in de PLUS-supermarkt ook drie lichtgevende eieren, die begin september uitkomen. Vanaf dat moment is de Supertroetel als ‘limited edition’ gratis verkrijgbaar bij minimaal 35 euro aan boodschappen. Dit Troeteldier, ter waarde van 4,95 euro, is bijna 15 centimeter lang. Er is ook een leuke Troetels Speelwereld: een bouwplaat van de wereld compleet met bomen, bergen en rotsen, die kinderen zelf in elkaar kunnen zetten. Op de Speelwereld kunnen ze de Troetels weer thuis brengen naar hun eigen leefgebied.

globe troetels

De Globe Troetels en de wekelijkse Troetelkrant zijn van 26 augustus t/m 28 september 2013 verkrijgbaar bij de PLUS-supermarkten. Bij elke 15 euro aan boodschappen en bij speciale actieproducten ontvangen klanten een gratis Globe Troetel met een kaartje. De Troetels Speelwereld is te koop voor 1,99 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024