Retail

[Spaaractie] Twee keer tanken bij Total voor een boek van Mees Kees

Het is niet de meest logische combinatie, maar ach — een gegeven paard… En: er zijn minder leuke cadeautjes denkbaar.Van 1 september t/m 31 december 2014 kunnen klanten van Total sparen voor Mees Kees-boeken. Wie daar in deze periode minimaal 10 liter tankt, krijgt een stempel. En wie dat nog een keer doet, heeft zijn/haar spaarkaart al vol, wat zolang de voorraad strekt recht geeft op een Mees Kees lees-, luister-, of doeboek. Deze kunnen daar niet los gekocht worden en zijn alleen verkrijgbaar tegen inlevering van een volle spaarkaart.

Daarnaast krijgt de autorijder bij iedere tankbeurt een voucher waarmee kans gemaakt wordt op 4 bioscoopkaarten voor de nieuwe Mees Kees-film Op de planken. Deze draait vanaf 3 december in de bioscoop en de keten van tankstations geeft, voor speciale Total-voorstellingen, tot 31 december 2014 in totaal 6.000 kaarten weg. En zo is deze spaaractie niet alleen promotie voor Total, maar ook voor de film.

mees kees bij total

Previous ArticleNext Article
Sinds 2000 schrijf ik over jongerenmarketing en aanverwante zaken, per september 2012 als hoofdredacteur van kidsenjongeren.nl. Gewoon omdat het kan en omdat dit de allerleukste doelgroep is. Onafhankelijk en zo objectief mogelijk, op persoonlijke titel. Ter informatie, ter inspiratie. Reacties kan je hieronder plaatsen, vragen en ideeën kan je mailen naar dennis@kidsenjongeren.nl, overige interesses kan je volgen via @dhoogervorst op Twitter, linken kan via LinkedIn en Last.fm.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kids en Jongeren Marketing blog website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright © 2021