[Spaaractie] Nederland kleurt verder oranje met legioen ‘Hup Holland Hamsters’ van Albert Heijn

En natuurlijk organiseert ook Albert Heijn weer een spaaractie rond het WK Voetbal. Vanaf maandag 2 juni 2014 geeft de supermarktketen haar klanten een ‘Hup Holland Hamster’ cadeau bij besteding van elke 15 euro. Er zijn 23 verschillende Oranje Hamsters die allemaal op een andere manier uitgedost zijn als Oranjesupporter. Ze hebben daarom allemaal een eigen naam. Zo is er bijvoorbeeld een Diva, een Feesbeesie en een Viking. Daarnaast zijn er diverse Hamster-gadgets te koop, zoals zes Mega Hamsters en Hamster Sambaballen. In de winkels in België worden Rode Duivelhamsters weggegeven.

“Met deze Hup Holland Hamsters komt Albert Heijn met een grote actie waarmee heel Nederland de voetballers in Brazilië kan steunen. Ik vind het elke keer weer geweldig om te zien hoe heel Nederland oranje kleurt tijdens een toernooi. Overal zien we oranje uitgedoste supporters. De 23 verschillende Hup Holland Hamsters passen daar perfect bij.” [Sander van der Laan, Albert Heijn]

Hup_Holland_Hamsters

Wat het zijn? Kleine platte kussentjes van oranje vilt met hamsteropdruk, met een touwtje om op te hangen en een stickertje om op te plakken. Alsof de actie met deze poppetjes en de gadgets niet al onvermijdelijk genoeg is (in de woorden van AH: ‘De Oranje Hamsters zijn de grootste supporters van Nederland’),  reizen de Hamsters ook nog achter het Nederlands elftal aan; op de Facebookpagina van Albert Heijn doen zij verslag van hun avonturen in Brazilië. .

Samen met de Hamsters spelen bondscoach Louis van Gaal en de Oranjespelers Bruno Martins Indi, Daley Blind en Daryl Janmaat een rol in de nieuwe tv-commercial. In de spot zal ook het ’Hup Holland Hamster lied’ te horen zijn. Het nummer wordt gezongen door André van Duin en is gebaseerd op zijn oude hit Sambaballen Samba.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=uRPnkSFDCx4]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024