Gratis stripboek Johan Cruijff bij aankoop van actieproducten Kruidvat

Tsja. Vanaf deze week krijgen klanten van voordeeldrogist Kruidvat een stripboek van Johan Cruijff cadeau bij aankoop van twee deelnemende actieproducten. Eén van de beste voetballers aller tijden in de aanbieding bij Air Wick, Vanish, Scholl, Clearasil, Harpic, Dettol, Cillit Bang, Veet, Finish, Durex, Calgon, Steradenkt of Glassex, je verzint het niet (daar staat de boodschapper: “Twee flessen toiletreiniger en zo’n voetbalstrip voor mijn kinderen alstublieft”). Toch heeft Cruijff aan het album meegewerkt en wordt de actie ondersteund door de Cruyff Foundation.

Het stripboek Van straatjochie tot voetballegende (van de hand van Rudi Jonker) verhaalt over de jeugdjaren van Johan Cruijff, die ervan droomt om later een groot voetballer te worden. Er zijn 100.000 exemplaren gedrukt. Op = op.

collectors item

Kinderen die de unieke code activeren die op de sleeve van het boek vermeld staat, maken kans op een ‘Schoolplein14’ voor hun school. Schoolplein14 is het nieuwste project van de Cruyff Foundation en heeft als doel alle leerlingen uit het primair onderwijs uit te dagen en te stimuleren om met elkaar te spelen, te bewegen en te sporten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024