Jumbo laat kinderen racen met MINI

Koninklijke Jumbo (de speelgoedfabrikant, niet de supermarktketen) brengt deze maand een assortiment uit voor jonge autofans: Go MINI. Deze lijn is gebaseerd op het automerk MINI en biedt kinderen vanaf 3 jaar de mogelijkheid om te racen en te stunten met de welbekende auto’s die ze ook op de weg zien rijden. Met de compacte Go MINI crew-zers kunnen jonge kinderen naar hartenlust spelen. Er zijn vier varianten (à € 4,99) in vrolijke kleuren en een kentekenplaat, waarmee kinderen hun eigen MINI Cooper S-wagenpark kunnen samenstellen.

Daarnaast kunnen kinderen met hun MINI Stunt Racer (€ 9,99) in een rechte lijn racen of stunts uithalen. Daarvan zijn er drie versies die elk een bepaalde stunt kunnen vertonen, van een wheelie of driften tot het draaien van rondje. Tot slot is er nog de Go MINI Control Wolf (€ 34,99), gebaseerd op de MINI Countryman. Kinderen gebruiken het stuur om de auto te laten scheuren en stunts uit te halen, zoals het maken van donuts. Deze auto is voorzien van geluid- en lichteffecten.

go mini

“Ronkende motoren, gierende banden, lichteffecten en trucs: Go MINI doet het hart van elke jonge autoliefhebber sneller kloppen. “

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024