LEGO World 2013 verwelkomt record aantal fans

Van 17 t/m 23 oktober vond de 13de editie van LEGO® World Nederland voor het eerst plaats in de Jaarbeurshal in Utrecht. Na een feestelijke opening door de Burgemeester van Utrecht, Aleid Wolfsen, mocht de LEGO Groep een record aantal van ruim 73.000 bezoekers verwelkomen tijdens het grootste LEGO-spektakel ter wereld. De meest populaire nieuwe activiteit was dit jaar de LEGO-douche. De fans konden met een poncho onder deze ‘douche’ gaan staan waar gedurende de week ruim 6 miljoen LEGO-steentjes uit kwamen.

Daarnaast waren vooral de oudere fans onder de indruk van het LEGO-museum, aangezien dit voor hen één grote trip down memory lane was. Met ruim 400m2 aan LEGO-geschiedenis vond iedereen wel producten die herkenbaar waren uit de eigen jeugd.

Uiteraard draaide het hele evenement uiteindelijk maar om één ding; bouwen met LEGO-steentjes. Met ruim 12 ton aan blokjes was er genoeg materiaal, en er werden dan ook fraaie creaties gebouwd. Als partners/sponsors van het event waren Nickelodeon, Intertoys, youTech, ROC Midden Nederland, Augie Attractieverhuur, Landstede, JT Bioscopen, Fatboy, Ziegler Brandweertechniek en Dierenpark Emmen aanwezig.

Hieronder een sfeerimpressie van LEGO World 2013.

LEGO World 2014 vindt na deze succesvolle eerste editie in Utrecht opnieuw plaats in de Jaarbeurshal. Wederom in de herfstvakantie, van 16 t/m 22 oktober 2014.

[Afbeelding door de fotomeisjes]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024