Sport & Spel

Playmobil lanceert speeldagen: ‘Samen spelen en beleven staan centraal in de zomervakantie op Paleis Het Loo’

Playmobil komt deze zomer met de 'Playmobil Speeldagen'. De eerste editie van het evenement vindt van 8 tot en met 13 augustus 2013 plaats op het terrein van Paleis Het Loo in Apeldoorn. Kinderen, ouders, opa's en oma's kunnen hun hart ophalen bij het zesdaagse evenement, waar samen spelen, ontdekken, beleven en deelnemen centraal staan. Voor ieder wat wils. Tijdens de Playmobil Speeldagen komt de fantasie van zowel ouders als kinderen helemaal tot leven, zo belooft de speelgoedfabrikant.

De Speeldagen zijn opgedeeld in zes Playmobil-thema's: 'Knights & Princesses', 'City Action', 'Country', 'Pirates', 'Sports & Action' en 'Playmobil 1, 2, 3'. Ook is er een expositie van verzamelaars uit binnen- en buitenland te zien, zijn er tal van activiteiten, is er een podiumshow, zijn Playmobil-films bekijken en kunnen bezoekers op een ontdekkingstocht door Paleis Het Loo gaan.

Het evenemententerrein van Paleis Het Loo is iedere dag geopend van 09.30 tot 18.30 uur. De toegangskaarten à € 19,50 zijn echter in twee dagdelen verdeeld (ochtend en middag) – "zodat het niet te druk wordt." Alle activiteiten zijn zowel overdekt als in de buitenlucht. Een bezoek aan Paleis Het Loo is bij de prijs van het kaartje inbegrepen.

Playmobil wil met de Speeldagen een jaarlijks terugkerend evenement voor het hele gezin creëren.

Previous ArticleNext Article
Sinds 2000 schrijf ik over jongerenmarketing en aanverwante zaken, per september 2012 als hoofdredacteur van kidsenjongeren.nl. Gewoon omdat het kan en omdat dit de allerleukste doelgroep is. Onafhankelijk en zo objectief mogelijk, op persoonlijke titel. Ter informatie, ter inspiratie. Reacties kan je hieronder plaatsen, vragen en ideeën kan je mailen naar dennis@kidsenjongeren.nl, overige interesses kan je volgen via @dhoogervorst op Twitter, linken kan via LinkedIn en Last.fm.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kids en Jongeren Marketing blog website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright © 2021