Pieter Post, ’s werelds meest bekende postbode, krijgt eigen speelgoed

Komend voorjaar brengt speelgoedbedrijf Big On Toy Innovation (BOTI) het speelgoed van Pieter Post, de meest bekende postbode van de wereld, naar Nederland. Vanaf maart 2015 kunnen kinderen meegaan op Pieter’s postronde en met alle bewoners van Groenbeek avonturen beleven. Naast de diverse figuren uit de serie, zijn de voertuigen beschikbaar waarmee Pieter de post rondbrengt, waaronder zijn herkenbare rode bestelbus. Met een speelset van het postkantoor erbij kunnen kinderen zich in de wereld van Pieter Post wanen.

Pieter Post is de altijd vrolijke postbode uit de gelijknamige tv-serie, die met plezier de post rondbrengt in het dorpje Groenbeek. Hij staat altijd klaar om zijn vrienden, familie en buurtbewoners een handje te helpen. De serie bestaat al ruim 34 jaar en is de langstlopende animatieserie op BBC (als Postman Pat), maar inmiddels in 85 landen uitgezonden. In Nederland wordt de serie sinds 2004 uitgezonden op Nick Jr. Aan het eind van elke aflevering heeft Pieter altijd een positieve boodschap voor zijn jonge kijkertjes.

pp2

Pieter Post-figuren moeten € 6,99 gaan kosten. Kinderen kunnen klusjesman Baas Klus, Machinist Adjee en kat Smoes verzamelen. De figuren zijn per twee verpakt en er zijn vier verschillende combinaties verkrijgbaar. En omdat Pieter Post niet alleen te voet de post bezorgt, komen ook een busje, een helikopter en een motor op de markt, voor € 17,99. Alle voertuigen kunnen echt rijden en bevatten diverse accessoires. Wie de Pieter Postwereld compleet wil hebben, koopt de Pieter Post-speelset voor € 24,99: het Postkantoor.

pp1

Het speelgoed van Pieter Post is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Een reactie op “Pieter Post, ’s werelds meest bekende postbode, krijgt eigen speelgoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024