In een handomdraai een wollen sjaal of muts: wordt Cra-Z-Knitz een rage komend najaar?

Nu de meeste loom-spullen richting prullenbak, zolder of rommelmarkt zijn verplaatst, maar creatief bezig zijn nog steeds een populair tijdverdrijf is, zou Cra-Z-Knitz zomaar een modehit kunnen worden komend najaar. Meiden (sorry Asha ten Broeke, dat is toch echt de doelgroep waar de fabrikant zich op richt) ontwerpen en maken met de diverse sets eenvoudig hun eigen wollen sjaal, muts, beenwarmers of handschoenen. De creaties zien er uit als breisels, maar je hoeft er niet voor te leren breien: de ontwerpen maak je in een handomdraai met het bijgeleverde ‘breistation’.

Meiden kunnen de bijgeleverde sjablonen of hun eigen creativiteit gebruiken voor verschillende ontwerpen. Met het breistation en de bijgeleverde haak- en breinaald moeten zij volgens speelgoedbedrijf Big On Toy Innovation zelf de mooiste breisels in elkaar kunnen zetten. De sets worden geleverd met enkele modieuze bollen garen in felle en regenboogkleuren, een haaknaald, een plastic breinaald, een breiraam en instructies voor speciale creaties. Natuurlijk is het ook mogelijk om eigen wol te gebruiken om nog meer te variëren. 

In de VS werd vorig jaar onderstaande commercial uitgezonden om de sets te promoten, die verduidelijkt een en ander. Het lijkt een mooie opvolger voor wie de loom-rage ontgroeid is.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=zul6vXztcpg]

Vanaf september zijn de volgende producten verkrijgbaar bij de Nederlandse speelgoedzaken:

  • Cra-Z-Knitz-breiset voor modieuze muts (€16,99)
  • Cra-Z-Knitz-breiset voor trendy sjaal (€16,99; zie onderstaande afbeelding)
  • Cra-Z-Knitz ultieme breicentrum voor designers (€34,99)

breikit

Naar verluidt reeds een succes in het buitenland, dus wie weet. Zie cra-z-art.com voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024