Wordt nieuwe DIY-sieradenlijn ‘Charmazing by Style Me Up’ ook in Nederland een rage?

Internationale speelgoedproducent Wooky Entertainment, bekend van de Style Me Up-producten speciaal voor jonge fashionista’s van 8-14 jaar, lanceert een nieuwe DIY-sieradenlijn: Charmazing by Style Me Up. De collectie bestaat uit armbanden met meer dan 100 kleurrijke charms, edelstenen, kettinkjes en kralen om eindeloos te combineren. De charms zijn onderverdeeld in 2 werelden: ‘Karma’ en ‘Nature’, met bijbehorende energy cards. Bij de collectie hoort een Charmazing-app (te downloaden via App Store en Google Play), waarmee de collectie digitaal bijgehouden kan worden.

Wie meiden van deze leeftijd een beetje kent, zal niet verbaasd staan te kijken als dit een rage gaat worden. Mignon Klerk, hoofd Marketing van Wooky Europe, heeft hoge verwachtingen: “Charmazing is in het najaar van 2014 in de Verenigde Staten uitgebracht bij Toys”R”Us. Dankzij het megasucces daar, hebben wij hoge verwachtingen van de introductie in Europa. Charmazing is uniek en appelleert aan positieve energie met de twee werelden van Karma en Nature. Daarnaast kunnen de meiden hun eigen collectie door de app delen met vriendinnen.” 

wereld van charmazing

Charmazing by Style Me Up is vanaf 15 juni 2015 te koop bij Intertoys, Blokker, Bart Smit, Toys XL en Bol.com, en is verkrijgbaar in verschillende sets vanaf 7,99 euro.

De introductie wordt verzorgd door kids- en jongerenmarketingbureau Young Originals. Er wordt onder andere een branded content-campagne opgezet via het Tina-platform en het Nickelodeon-platform. Daarnaast zal er een spotcampagne op TV en online te zien zijn. Hieronder de commercial die de collectie onder de aandacht van de doelgroep moet brengen.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=tuuSmgFA-zY]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024