Herôme schenkt 100 kinderen een Prinsessenbal, in ruil voor hun troonrede

Veel meisjes drom ervan: één dag een echte prinses zijn — op handen gedragen worden, een mooie jurk aan, lekkere hapjes, verzorgde nageltjes, een hofdame en zitten op een heuse prinsessentroon… Voor elke kleine prinses kan deze droom nu in vervulling gaan. Want op 15 december 2013 organiseert Herôme Cosmetics in samenwerking met het Amstel Hotel en Net5 een Prinsessenbal vol glitter en glamour in het Amstel Hotel in Amsterdam. Op deze dag worden maar liefst 100 meisjes in de watten gelegd als een echte prinses.

Om kans te maken op een uitnodiging voor deze dag wordt aan kinderen van 12 jaar of jonger gevraagd om een troonrede te schrijven waarin ze omschrijven wat zij zouden doen als prinses van Nederland om alle kinderen in Nederland nog gelukkiger te maken. De 100 liefste, leukste, mooiste, meest hartverwarmende inzendingen krijgen een koninklijke uitnodiging voor het Prinsessenbal op 15 december 2013 (en daar horen natuurlijk schitterende jurken, gelakte nageltjes, lekkere hapjes, leuke activiteiten en een echte hofdame bij). Eén dolgelukkige prinses wint als extra prijs een weekend weg naar Disneyland Paris voor 4 personen. Haar troonrede wordt, zoals dat bij echte prinsessen gaat, voorgelezen tijdens het Prinsessenbal.

Zie heromeprinsessenbal.nl voor meer informatie of meedoen met deze actie.

Uit de 100 gelukkige prinsessen worden tien meisjes geselecteerd die een jaar lang plaats zullen nemen in de Herôme Prinsessenraad. De Prinsessenraad denkt samen met de marketeers van het bedrijf na over nieuwe producten en over wat zij nog meer kunnen doen “om alle kinderen in Nederland extra gelukkig te maken.”

Herôme Cosmetics wil met de organisatie van het Prinsessenbal graag haar steentje bijdragen aan een betere toekomst voor kinderen in Nederland. Met het Prinsessenbal worden dan ook goede doelen die zich richten op het welzijn van kinderen in Nederland – waaronder de Guusje Nederhorst Foundation – een handje geholpen bij het vervullen van hun missie.

Update (16/12): Op zondag 15 december was het zover: 100 prinsessen werden op het Prinsessenbal in het Amstel Hotel een dag in de watten gelegd. Ook werden 10 prinsessen benoemd als lid van de jongste Raad van Advies: Julia (7 jaar), Lindsey (7), Anouk Amalia (8), Loes (8), Hayley (9), Esmee (9), Esmee (9), Kim (10), Roos (10) en Yaela (10). Zij denken samen met Herôme Cosmetics na over hoe Herôme Cosmetics in 2014 meer voor kinderen kan doen en hoe we goede doelen die zich inzetten voor het welzijn van kinderen kunnen steunen.

SONY DSC

De voorbereidingen voor het Prinsessenbal 2014 gaan in september volgend jaar van start.

Update (30/01/2014): Tijdens de eerste bijeenkomst van de jongste Raad van Advies van Nederland heeft deze zich ingezet voor Stichting Jarige Job. De tien ambassadeurs hebben zelf van het door Herôme geschonken bedrag cadeaus bij ToysXL ingekocht en leren onderhandelen over de prijs om voor leeftijdsgenoten in armoede zoveel mogelijk te kopen. Ze vulden vol enthousiasme 20 winkelwagens met honderden cadeaus en leverden die af bij het kantoor van Stichting Jarige Job. Zo helpt de jongste Raad van Advies, samen met Herôme Cosmetics, mee om kinderen die normaal hun verjaardag niet kunnen vieren toch een onvergetelijke dag te bezorgen.

Een reactie op “Herôme schenkt 100 kinderen een Prinsessenbal, in ruil voor hun troonrede

 1. petra zegt:

  Mijn zoons van 7 vragen zich af of zij ook mee mogen doen als prins…
  Een hofbal kan toch niet zonder??
  Feitelijk zou mijn ene zoon het liefst als prinses mee doen..
  Vanmiddag heeft hij voor het eerst openlijk een jurkje voor zichzelf gekocht.
  Ik was zéér trots!
  Het is een gewone jongen die het leuk vind zich af en toe thuis als mooie dame te verleden.
  Et zijn vast meer jongens als hem.
  Hij vroeg me te vragen of hij als prins mee mocht doen.
  Hij durfde nog niet als prinses, ook al heeft dat zn voorkeur…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024