Raak! brengt single ‘Teddybeer’ voor KiKa uit

Het trio Raak! heeft afgelopen week de nieuwe single Teddybeer uitgebracht. Niet zomaar een single, maar eentje voor het goede doel: “We zijn ontzettend trots op deze nieuwe single, omdat we met Teddybeer laten zien dat wij KiKa steunen. Wij willen met de opbrengst van de verkoop van Teddybeer zoveel mogelijk geld inzamelen voor onderzoek en behandeling om kinderkanker te overwinnen.” Centraal in de videoclip staan de KiKaberen, de mascottes van KiKa. Ze staan symbool voor steun en liefde voor kinderen in moeilijke tijden.

De single is te downloaden op alle downloadportals zoals iTunes, downloadmusic.nl en Zazell. Alle opbrengsten komen ten goedevan Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). De stichting heeft als algemeen doel: het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Een KiKabeer is te koop bij de vrijwilligers en in de webshop van KiKa.

“Ohoho het voelt zo, het voelt zo, het voelt zo fijn / Ohohohohoho! Teddy Teddy Teddy Beer”

Raak! bestaat uit Daan, Roos en Sharon en richt zich op kinderen tot 10 jaar, naar eigen zeggen met een fris en nieuw geluid. De liedjes gaan over wat kinderen beleven, lekker dansen, slapen, spelen met je lievelingsknuffel of fantaseren over verliefd zijn. Het Nederlandse producerstrio Future Presidents (Maarten ten Hove, Joachim Vermeulen Windsant en Willem Laseroms) schreef en produceerde het nummer. Eerder dit jaar produceerden zij ook het succesvolle debuutalbum Breaking the News van jongensgroep Mainstreet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024