Cartoon Network vraagt kinderen nieuw personage te ontwerpen voor De Wonderlijke Wereld van Gumball

The Amazing World of Gumball* (‘De Wonderlijke Wereld van Gumball’) is de veelbekroonde animatieserie van Cartoon Network over het vreemde stadje Elmore en haar bijzondere inwoners. Er is daar wél altijd plek voor méér personages. En dus is Cartoon Network de Gumball Ontwerp Wedstrijd gestart. Kinderen worden opgeroepen om een nieuw character te bedenken dat perfect past in het programma. Kinderen kunnen een scan van hun getekende creatie insturen of met de Gumball Personage Automaat een personage maken voor de wonderlijke wereld.

Op de site van Cartoon Network vinden kinderen iedere week een uitdaging ter inspiratie. De leukste inzendingen worden omgetoverd tot een uniek knuffelbeertje, en het meest originele, nieuwe personage zal later dit jaar op televisie de gloednieuwe afleveringen van Gumball aankondingen met de naam van de bedenker erbij.  Meedoen aan de wedstrijd kan tot en met 9 mei 2014.

ontwerpwedstrijd

*De serie volgt de rampzalige avonturen van de 12-jarige Gumball en zijn familie in het vreemde en wonderlijke stadje Elmore. De serie kent een ware sterrencast aan schoolvrienden van Gumball, waaronder Tyrannosaurus Rex, een cheerleader pinda en een banaan. De serie heeft 15 prestigieuze wereldwijde prijzen gewonnen, sinds de lancering in 2011, waaronder twee BAFTA’s, drie Kidscreen Awards, twee British Animation Awards, een Annie, een Prix Jeunesse Award en een Annecy Cristal Award. De Wonderlijke Wereld van Gumball is voglens de makers een visueel grensverleggende comedy reeks van Cartoon Network Europe, waarin 2D- en 3D-animatie worden afgewisseld met een live action-wereld.

Een reactie op “Cartoon Network vraagt kinderen nieuw personage te ontwerpen voor De Wonderlijke Wereld van Gumball

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024