Characters

lief!-characters Fien & Teun komen naar je toe deze zomer

Lifestylemerk lief! gaat een samenwerking aan met Van Hoorne Entertainment om lief!-characters 'Fien & Teun' tot leven te brengen. Vanaf deze zomer gaan de nieuwe kindervriendjes op pad door heel Nederland met hun eigen mini-show en zal er een cd verschijnen met vrolijke liedjes over het leven op de boerderij. Maud Mulder en Robbert van Unnik gaven het boertje en boerinnetje een stem en doken de studio in om alvast een paar voorproefjes op te nemen. Binnenkort gaan ze de overige liedjes inzingen.

De figuren Fien & Teun zullen geïntroduceerd worden bij diverse nieuwe producten. In samenwerking met verschillende licentiepartners worden kinderboeken, speeltoestellen, bloemen & planten, meet & greets, een cd en een mini-show toegevoegd aan het lief!-assortiment. Allemaal gericht op kinderen van 0 t/m 4 jaar.

Previous ArticleNext Article
Sinds 2000 schrijf ik over jongerenmarketing en aanverwante zaken, per september 2012 als hoofdredacteur van kidsenjongeren.nl. Gewoon omdat het kan en omdat dit de allerleukste doelgroep is. Onafhankelijk en zo objectief mogelijk, op persoonlijke titel. Ter informatie, ter inspiratie. Reacties kan je hieronder plaatsen, vragen en ideeën kan je mailen naar dennis@kidsenjongeren.nl, overige interesses kan je volgen via @dhoogervorst op Twitter, linken kan via LinkedIn en Last.fm.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kids en Jongeren Marketing blog website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright © 2021