Characters

Superhelden in de mode: Stüssy x Marvel

“The world’s greatest collaboration! The ultimate team up of epic proportions!!
The team up of all team ups!!!”

Kledingfabrikant Stüssy en comics-uitgever Marvel (sinds 2009 eigendom van Disney) zijn een samenwerking aangegaan. Sinds eind april zijn shirts verkrijgbaar waarop bekende characters als Spider Man, The Hulk, Silver Surfer en Wolverine in Stüssy-stijl zijn geprint. Ter promotie zijn in beperkte oplage ruilkaartjes gemaakt, die bij een aankoop worden weggegeven.

Dit filmpje moet de samenwerking onder de aandacht brengen.

Na de lancering van een eerste serie t-shirts en een kinderlijn is inmiddels ook een ‘Special Edition Artist Series’ op de markt gebracht, waarvoor erkende kunstenaars zijn ingeschakeld (zie onderstaande video hieronder voor uitleg).

Meer info op www.stussy.com/marvel. Shirts zijn hier te bestellen. Niet goedkoop, maar ongetwijfeld zijn er liefhebbers genoeg.

Previous ArticleNext Article
Sinds 2000 schrijf ik over jongerenmarketing en aanverwante zaken, per september 2012 als hoofdredacteur van kidsenjongeren.nl. Gewoon omdat het kan en omdat dit de allerleukste doelgroep is. Onafhankelijk en zo objectief mogelijk, op persoonlijke titel. Ter informatie, ter inspiratie. Reacties kan je hieronder plaatsen, vragen en ideeën kan je mailen naar dennis@kidsenjongeren.nl, overige interesses kan je volgen via @dhoogervorst op Twitter, linken kan via LinkedIn en Last.fm.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kids en Jongeren Marketing blog website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright © 2021