Tom en Jerry vieren 75ste verjaardag op tv-zender Boomerang

Komende week vieren Tom en Jerry hun 75ste jubileum. Daarmee vormen de oneindige kat- en muisspelletjes (sic) een van ’s werelds langstlopende animatieseries. Inmiddels heeft de serie een metamorfose ondergaan op tv-zender Boomerang; de ondeugende streken en strijd tussen de iconische figuurtjes zijn nog even herkenbaar, maar de uitstraling is dankzij nieuwe videotechnieken frisser en kleurijker, om klaar te zijn voor de toekomst. Familiezender Boomerang viert de gehele maand februari het 75-jarig jubileum van Tom en Jerry.

Iedere schooldag is om 17:35 uur een gloednieuwe aflevering van The Tom and Jerry Show te zien en in het weekend kunnen fans een heuse Tom & Jerry-marathon houden; van ’s ochtends 9:30 uur tot ’s avonds 21:30 uur zendt Boomerang Tom and Jerry: The Movie uit en diverse afleveringen van de tv-series, zoals The Tom and Jerry Show, Tom and Jerry Tales en Tom and Jerry Kids.

Om stil te staan bij dit jubileum is onderstaande video vrijgegeven waarin Tom en Jerry door de jaren heen te zien zijn.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=u1VFP0I2wN4]

In de nieuwe afleveringen van The Tom and Jerry Show komen alle bekende personages terug: Tom, Jerry, Spike, Tyke en zwerfkat Butch. Er zijn twee type afleveringen: een met avonturen die plaats vinden binnenshuis en een buitenshuis. De verhalen binnenshuis bevatten de klassieke achtervolgingsscènes van het duo, met gastoptredens van Butch, Tyke en Spike. In elke aflevering zien we hoe Tom en Jerry wraak op elkaar nemen. Daarnaast komen de rivalen terecht in nieuwe werelden, zoals een Middeleeuws kasteel of het lab van een gekke wetenschapper.

Op de website van Boomerang vind je spelletjes, video’s en activiteiten rond de kat en muis die niet met maar ook niet zonder elkaar kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024