Marketing

Porsche viert 50ste verjaardag van de 911 ook voor kinderen, met kijkdoos van werkplaats

Ter ere van het 50-jarige jubileum van de 911 en met het oog op een lange vakantieperiode presenteert Porsche een werkplaats-kijkdoos. Dit is een gratis te downloaden ‘doe-het-zelf-pakket’ (pdf) waarmee kinderen een schoenendoos kunnen inrichten met een nieuwe Porsche 911 (naar eigen voorkeur in te kleuren), plus de gereedschappen en benodigdheden waarmee die auto is te onderhouden. Uiteraard zijn ook jonge ‘monteurs’ inbegrepen. Jonge knutselaars maken tijdelijk kans op een originele Porsche Go-Kart-trapauto ter waarde van € 745,50.

Tot en met 14 oktober 2013 is het mogelijk om een foto van de Porsche werkplaats kijkdoos te mailen naar info@porsche.nl. Een deskundige jury buigt zich over de inzendingen en beloont de allermooiste.

“Sommige dingen zijn voor altijd. Zoals de Porsche 911. In 50 jaar tijd is deze sportwagen uitgegroeid tot een legende. Ook bepaalde spelletjes en knutselwerkzaamheden hebben eeuwigheidswaarde. Neem nou de kijkdoos. Daarmee scoren kinderen in de leeftijd van 6-10 jaar ook vandaag nog. Porsche combineert deze twee klassiekers nu.”

De jarige Porsche 911 is niet alleen populair bij volwassenen, het merk heeft volgens de autofabrikant ook veel jonge fans. Om ook hen optimaal van dienst te zijn, heeft Porsche op de eigen site al een tijdje een Kids Corner ingericht. Hier vinden de jeugdige liefhebbers bijvoorbeeld een 911-bouwplaat en zelfs een complete spreekbeurt.

Previous ArticleNext Article
Sinds 2000 schrijf ik over jongerenmarketing en aanverwante zaken, per september 2012 als hoofdredacteur van kidsenjongeren.nl. Gewoon omdat het kan en omdat dit de allerleukste doelgroep is. Onafhankelijk en zo objectief mogelijk, op persoonlijke titel. Ter informatie, ter inspiratie. Reacties kan je hieronder plaatsen, vragen en ideeën kan je mailen naar dennis@kidsenjongeren.nl, overige interesses kan je volgen via @dhoogervorst op Twitter, linken kan via LinkedIn en Last.fm.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kids en Jongeren Marketing blog website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright © 2021