Cartoon Network lanceert applicatie voor fotobewerking: ‘Adventure Time Fotobox’

Cartoon Network heeft de Adventure Time Fotob0x gelanceerd, een interactieve web-based applicatie. Gebruikers kunnen afbeeldingen uploaden of foto’s van zichzelf maken met een webcam en hun favoriete personages uit de tekenfilmserie Tijd voor Avontuur* en elementen uit het magische Land van Ooo toevoegen. Daarna kunnen zij de foto’s opslaan op de computer of delen met vrienden via sociale media. De Fotobox-applicatie bouwt voort op het succes van Instagram en andere eenvoudig te gebruiken apps voor fotobewerking en is de eerste toepassing in deze soort voor Cartoon Network.

De applicatie combineert echte foto’s met cartoon-elementen in een polaroid formaat en is te gebruiken op verschillende apparaten, zoals desktop computers, tablets en mobiele telefoons.

De website van Cartoon Network heeft reeds een sterke reputatie op het gebied van interactieve gebruikerservaringen, met meer dan 18.500 Tijd voor Avontuur– en 25.000 Gumball-creaties die met de toepassing Personage Automaat zijn ontworpen. Ook zijn er bijna 10.000 animaties gemaakt sinds de lancering van GIF Mash Up. Met Adventure Time Fotobox wordt de online ervaring verder uitgebreid en kunnen sitebezoekers een van de belangrijkste shows van Cartoon Network op een nieuwe manier beleven en zo deel worden van de fantasierijke wereld.

*Tijd voor Avontuur (oorspronkelijke titel: Adventure Time), Cartoon Network’s komische animatieserie, is bekroond met een Emmy Award en momenteel worden gloednieuwe afleveringen van het vijfde seizoen uitgezonden. De populaire serie gaat over de avonturen van de onwaarschijnlijke helden Finn en Jake, vrienden die dwars door het mysterische Land van Ooo reizen en overal kleurrijke inwoners ontmoeten. De beste vrienden belanden altijd in bloedstollende avonturen. Finn, een rare jongen met een geweldige muts en Jake, een hond met een groot hart, steunen elkaar door dik en dun.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024