13-jarige Femke Meines langst genoteerde artiest in Kids Top 20

De Kids Top 20 bestaat al ruim 10 jaar en sinds 2008 wordt de wekelijkse uitzending gepresenteerd door Monique Smit, bij de TROS op Nederland 3 (zaterdag om 08:10 uur en zondag om 15:00 uur). In iedere aflevering is Monique te gast bij een andere Nederlandse basisschool, van waaruit ze samen met circa 70 kids uit groep 5 t/m 8 danst op liedjes uit de hitlijst, bekende artiesten ontvangt en praat met de kids over actuele onderwerpen. Daartoe wordt in de gymzaal een heus discodecor opgebouwd.

Kinderen in heel Nederland kunnen via de website KidsTop20.nl stemmen op hun favoriete muziek. Wekelijks brengen zij duizenden stemmen uit op ongeveer 40 geselecteerde hits, die door de redactie geschikt bevonden zijn voor de doelgroep. De 20 hits met de meeste stemmen vormen de lijst. Afgelopen weekend bleek dat het nummer Dan Kies Ik Voor Jou van de 13-jarige zangeres Femke Meines al 24 weken in de Kids Top 20 staat. Daarmee is zij de langst genoteerde artiest in de populaire lijst.

Femke Meines won vorig jaar het Junior Songfestival met haar eigen nummer Tik Tak Tik. Op 8 maart 2013 kwam haar tweede single Dan Kies Ik Voor Jou uit, wederom een eigen geschreven liedje. Naar verluidt werkt Femke momenteel an nieuwe liedjes samen met andere schrijvers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024