Music State krijgt nog meer vorm: KPN lanceert online videoserie ‘The Release’

Op 1 juni dit jaar werd Music State gelanceerd door KPN, een nieuw online muziekmagazine waarin ontdekken centraal staat. Het ‘mobile first magazine’ brengt nieuws op het gebied van dance, hiphop en live music. Door de ‘infinite landingfeed’ kan de lezer het laatste nieuws, de nieuwste releases en reviews blijven ontdekken. Met dit vernieuwende initiatief wil KPN als uitgever direct in contact staan met de jongerendoelgroep — op subtiele wijze, contentgedreven en mobile first, zo is de bedoeling, gemaakt voor en door jongeren die midden in de muziekcultuur staan.

Deze zomer verschijnen zes afleveringen van The Release waarin vijf Nederlandse dj’s een kijkje geven in hun leven. KPN biedt hen de mogelijkheid om nieuwe tracks te laten horen en creëert daarmee een platform voor jong dj-talent. De eerste aflevering is inmiddels via Music State te zien. Hierin worden de dj’s Dirtcaps, D-wayne, Sandro Silva, David Gravell en Joey Dale geïntroduceerd. In deze eerste aflevering is de nieuwste track van Sandro Silva in samenwerking met Dirtcaps te horen.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=b9bmlrm6zss]

Naast jonge dj’s biedt Music State een podium aan grote namen uit de Nederlandse hiphop. Zij stappen in The Pickup om tijdens een roadtrip door ons land nieuwe nummers te maken. Die exclusieve nummers komen vervolgens in één playlist op Spotify. De eerste afleveringen, met namen als Fresku en SFB in de hoofdrol, zijn inmiddels te bekijken op de website. Het gaat hier overigens om een samenwerking met Universal Music Group & Brands en Top Notch.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=-mvNsBTehkc]

Op deze wijze brengt KPN, als eigenaar van Music State, de wereld van muziek, jongeren en diensten als mobiel, internet en Spotify bij elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024