Muziek

Videoclip bij single ‘Prinsessia’ als voorproefje nieuwe Studio 100-serie ‘Prinsessia’

Studio 100 is druk bezig met de productie van de gloednieuwe televisieserie ‘Prinsessia’, die boordevol muziek zit. Het is nog even wachten op de eerste beelden uit de serie zelf, over vijf prinsessen in een prinsessenschool, maar van de muziek kan alvast een voorproefje worden gegeven. De vijf hoofdrolspelers in deze gloednieuwe serie voor Zappelin stelden eind november hun allereerste single al voor tijdens ‘De Grote Sinterklaasshow’ in het Antwerpse Sportpaleis; meer dan 70.000 toeschouwers kregen het lied ‘Prinsessia’ daar voor het eerst te horen.

En nu is er van de allereerste gelijknamige single van Prinsessia ook eenvideoclip. Ongetwijfeld weer een succesnummer voor Studio 100, reden genoeg om hier te delen.

Meer info over de tv-reeks volgt binnenkort.

 

Previous ArticleNext Article
Sinds 2000 schrijf ik over jongerenmarketing en aanverwante zaken, per september 2012 als hoofdredacteur van kidsenjongeren.nl. Gewoon omdat het kan en omdat dit de allerleukste doelgroep is. Onafhankelijk en zo objectief mogelijk, op persoonlijke titel. Ter informatie, ter inspiratie. Reacties kan je hieronder plaatsen, vragen en ideeën kan je mailen naar dennis@kidsenjongeren.nl, overige interesses kan je volgen via @dhoogervorst op Twitter, linken kan via LinkedIn en Last.fm.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kids en Jongeren Marketing blog website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright © 2021