Muziek

Ex-Beatle Ringo Starr zingt het echt: ‘I Wish I Was A Powerpuff Girl’

De grensverleggende en prijswinnende tv-serie The Powerpuff Girls van maker Craig McCracken vierde kortgeleden het 15-jarig jubileum op Cartoon Network. En de meiden keren terug met een nieuwe, opnieuw ontworpen special, waarin het trio superheldinnen niet alleen de stad Townsville moet redden, maar de hele wereld. Hoewel de doelgroep van het programma -meisjes in de basisschoolleeftijd- hem niet zullen kennen, is het de 73-jarige Ringo Starr die een gastoptreden verzorgt in Dance Pantsed, de special die in augustus te zien is op de zender.

De drummer van The Beatles heeft bovendien het nummer I wish I was a Powerpuff Girl geschreven en ingezongen. De muziekvideo is opmerkelijk genoeg om hier te delen, toch?

Beatles-legende Ringo Starr heeft een rol als Fibonacci Sequins, Townsville’s beroemdste en flamboyante wiskundige.

Previous ArticleNext Article
Sinds 2000 schrijf ik over jongerenmarketing en aanverwante zaken, per september 2012 als hoofdredacteur van kidsenjongeren.nl. Gewoon omdat het kan en omdat dit de allerleukste doelgroep is. Onafhankelijk en zo objectief mogelijk, op persoonlijke titel. Ter informatie, ter inspiratie. Reacties kan je hieronder plaatsen, vragen en ideeën kan je mailen naar dennis@kidsenjongeren.nl, overige interesses kan je volgen via @dhoogervorst op Twitter, linken kan via LinkedIn en Last.fm.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kids en Jongeren Marketing blog website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright © 2021