De Checklist van Ketnet: de 50 dingen die ieder kind écht wil gedaan hebben voor zijn 12de

Leuk! De Vlaamse jeugdzender Ketnet heeft kinderen gevraagd wat ze écht gedaan willen hebben vóór hun 12de. Op basis van alle ingezonden ideeën is De Checklist samengesteld. Maar daar blijft het niet bij. Ketnet wil kinderen stimuleren en helpen om de 50 ‘checks‘ op de lijst ook daadwerkelijk uit te voeren, simpelweg omdat deze het leven spannender, interessanter en plezanter maken. Daarnaast levert het natuurlijk ook een goed programma op. Ketnet-helden Tom Waes en Sien Wynants moedigen kids aan om de checks uit te proberen en steunen hen daarbij.

“Met de Checklist willen we de Ketnet-community nog versterken en het leven van de kinderen verrijken. (…) Zo draagt Ketnet bij tot de ontwikkeling van de kinderen en de ontplooiing van hun persoonlijkheid. Daar zijn wij trots op." [Netmanager Wouter Quartier]

Klik door naar ketnet.be en lees het uitgebreide persbericht (pdf) voor veel meer achtergrondinformatie over dit 'mobiliserend project voor kinderen tot 12 jaar'. En zie hieronder waar het eigenlijk allemaal om gaat, de volledige lijst. Voor elke check die je gedaan hebt, verdien je een badge.

De Checklist is een project van Ketnet in samenwerking met het ministerie van jeugd en onderwijs.

[Via X, Y of Einstein]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024