Spaarcampagne voor ‘beauty girls only’: Originails-kindernagellak bij PLUS

Na alle Eredivisie-spaarcampagnes, die vooral jongens en hun vaders aanspreken, start PLUS op dinsdag 2 april 2013 met een spaaractie speciaal voor meiden. Bij alle PLUS-supermarkten kan gespaard worden voor Originails-kindernagellakjes: flesjes met kwastje én nail art-pennetje ineen, om zelf de mooiste nagelcreaties te maken. De Originails-collectie omvat vijftien aansprekende kleuren, van suikerzoete pastel en chique glitterlakjes tot aan knallend neon, op waterbasis. Ook zijn er kleurrijke stickertjes zoals sterretjes, vlinders of hartjes.

Klanten ontvangen bij elke 10 euro besteding en bij diverse actie-artikelen een zegel cadeau. Een volle spaarkaart met vier zegels is in te wisselen voor een flesje nagellak. Om de lakjes op te bergen is er een Originails-etui verkrijgbaar voor € 1,99. Hierin zit al een flesje transparante topcoating. Speciaal voor Koninginnedag ontvangt elke boodschapper op maandag 29 april een flesje Royal Orange-nagellak bij elke besteding van 20 euro of meer.

De campagne wordt gevoerd in samenwerking met goSupermodel, zoals duidelijk te zien is aan de vormgeving en characters in de commercial en folder. Red Chocolate is als uitgever van dit populaire meidenplatform verantwoordelijk voor de online doorvertaling en executie van PLUS Originails op goSupermodel. Daarnaast ontwikkelde Red Chocolate diverse YouTube-videopromoties met beauty-influentials die de campagne nog eens extra aanjagen.

Het concept van de actie is mede ontwikkeld op basis van insights voortkomende uit onderzoek door TwinQ

Update (3/4): naast de commercial in goSupermodel-stijl is er nu ook een tv-spot met de gebruikelijke PLUS-'medewerkers':

3 reacties op “Spaarcampagne voor ‘beauty girls only’: Originails-kindernagellak bij PLUS

 1. lauwke zegt:

  die nagellak van de plus is NIKS waard. als je er water overheen doet is het weg!.

  je kunt het beter niet gaan sparen want je koopt alleen maar duurder en je krijgt er een prulletje voor terug.

 2. ikke zegt:

  sterker nog, ik heb vandaag neon geel gekregen, maar t is net een topcoat, een lichtgeel doorzichtig laagje krijg je, en inderdaad, weg met water. maar dat was bekend. erg jammer dat het niet gewoon een fatsoenlijke dekkende kleur heeft.

 3. H zegt:

  Ik vind ze juist ideaal voor mijn dochtertje van 2 1/2,het is er zo af zonder echte remover,is erg snel droog en bij knoeien haal je t overal zo van af.super.

  Ik hoop snel nog meer kleuren te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024