‘Bad Grandpa’ is zo gek nog niet: kleinkinderen halen graag kattenkwaad uit met hun opa

Jackass-voorman Johnny Knoxville is wederom in de rol van de 86 jaar oude Irving Zisman gekropen. Deze grillige bejaarde man wordt onverwacht opgezadeld met de zorg voor zijn 8-jarige kleinzoon, Billy. Hij besluit Billy naar zijn vader te brengen. Tijdens deze roadtrip dwars door Amerika belandt het duo in bizarre situaties en halen ze genadeloze streken uit. Hiermee choqueren ze nietsvermoedende mensen, terwijl de verborgen camera alles vastlegt. De film ‘Jackass presents: Bad Grandpa’ is nu verkrijgbaar op Blu-ray en DVD.

Ter gelegenheid van deze release is in opdracht van Universal Pictures Benelux onderzoek* gedaan naar het kattenkwaad dat kleinkinderen met hun opa’s uithalen. Eenderde (32%) van de grootvaders blijkt daarvoor te braaf te zijn. Van de respondenten gaf 45% aan vaak kattenkwaad met zijn opa uit te halen, 23% van de respondenten laat dat graag alleen aan opa over. In totaal haalt 68% van de opa´s dus ondanks hun leeftijd weleens – alleen of samen met hun kleinkind – ongein uit. Maar dat gaat vast niet zo ver als in de nieuwe Jackass-film, waarvan je hieronder de trailer ziet (reeds 23 miljoen views op YouTube).

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=_MSrAwfagG4]

Ter promotie van de release werd vorige week voor opa’s (of look-a-likes) en hun kleinzonen een winkelwagenrace in Hoog Catharijne Utrecht georganiseerd. Er kwam echter bijna niemand opdagen.

*Het onderzoek is uitgevoerd op de websites Movie Machine en Moviesnet, die beiden een poll hebben geplaatst — in totaal niet representatief dus. Aan deze polls hebben in totaal 946 respondenten meegewerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024