Rage in wording? Stap in de wondere wereld van kleurrijk en spectaculair haar met The Zelfs

“Ze zijn bijzonder, magisch, hebben kleurrijk haar en brengen geluk” — met die belofte brengt Big On Toy Innovation (BOTI) dit voorjaar The Zelfs op de markt: grappige wezentjes met funky haar die je kunt verzamelen. Elke Zelf heeft een eigen look en karakter en ze dragen allemaal een uniek geluksbedeltje. De Zelfs zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, die de poppetjes kunnen verzamelen, hun haar kunnen verzorgen in de salon of hun fantasie de vrije loop laten en op een magisch avontuur gaan in het land Zardenia.

De speciale wezentjes zijn verkrijgbaar in small, medium en large. De kleine Zelfs (€ 2,49) wachten in een klein bloempotje totdat ze worden geopend en met kinderen kunnen spelen. Er zijn maar liefst 36 kleintjes om te verzamelen, allemaal met hun eigen look en karakter! Van de medium-Zelf (€ 7,99) zijn er 12 grappige wezentjes om te verzamelen. Er zit een geluksbedeltje bij, een borsteltje en drie haarklipjes. In deze serie is ook één bijzonder en zeldzaam exemplaar gemaakt. De grote Zelf-pop (€ 12,99) heeft 6 verschillende types om te verzamelen. Naast een borsteltje en haarklipjes bevat de grote Zelf ook hairextensions. Daarnaast wordt een Venus Flytrap Playset (€ 24,99) verkocht, een salon in de vorm van een bloempot om de Zelfs tot in de haarpuntjes te verzorgen.

zelfs

“In het magische en geheime land van Zardenia wonen de bijzondere wezentjes de Zelfs. In hun betoverende tuin spelen de Zelfs met elkaar en hun haar. Geen enkele Zelf is hetzelfde; ze hebben allemaal hun eigen look en persoonlijkheid. Zo heeft Garny het uiterlijk van een raaf en is zo snel als de bliksem en lachende Elfa is zo ondeugend dat ze altijd onder haar taken uitkomt. De Zelfs worden geleverd met verschillende haaraccessoires, zoals extensions of een borsteltje, die niet alleen door jouw Zelf gedragen kunnen worden, maar ook door jezelf. Verzamel alle 54 speciale wezentjes en love your Zelf.”

Meer informatie en inspiratie wordt gedeeld op The Zelfs’ Facebookpagina, die op dit moment slechts twee fans heeft, maar dat zal snel veranderen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024