Miles de teddybeer op vakantie met Arke in ‘A Film About a Smile’

In Engeland was A Film About a Smile al een tijdje te zien met Thomson als afzender, en sinds deze maand wordt deze ook gebruikt in Nederland, door Arke — een ander merk van de TUI Group. In de video speelt Miles de teddybeer de hoofdrol. Miles zit een beetje vast in een dagelijkse sleur, maar gelukkig wordt ie meegenomen op vakantie, en zo leert ie weer lachen. Niet toevallig lijkt die lach op het logo van de TUI-merken. De boodschap: aan je dagelijkse spitsuur ontsnap je met Arke — vakantie betekent tijd voor jezelf, tijd voor elkaar, op fraaie plekken. ‘Discover your smile!’

De soundtrack is van William Shatner (voor velen altijd Captain Kirk van Star Trek), die op geheel eigen wijze Queen’s Bohemian Rhapsody covert. Glimlachen kan hieronder.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=zplMUD3yroo]

“Is this the real life? Is this just fantasy?”

3 reacties op “Miles de teddybeer op vakantie met Arke in ‘A Film About a Smile’

  1. Wim Ruberg zegt:

    Teddybeer Miles heeft zijn enige (rechter)oog plotseling even links als hij/zij aan zijn poot over de traptreden naar boven wordt meegesleept. Is hier een scene opzettelijk “gespiegeld”?

  2. Carola zegt:

    Jammer dat dit nummer van queen niet goed wordt weergegeven. Luister goed en lees desnoods de lyrics, hij staat n.l. voor een vuurpeloton omdat hij iemand heeft vermoord. Fijne vakantie.
    een queenfan van het 1e uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024