Angela Groothuizen zingt bekende Sinterklaasliedjes voor ‘Sinterklaas Meezingboek’ van Etos

Voor het allereerste Sinterklaas Meezingboek, dat vanaf half november bij alle filialen van Etos gratis verkrijgbaar is, heeft Angela Groothuizen veertien bekende Sinterklaasliedjes ingezongen op de voor haar zo bekende wijze: “Het was een feest om deze Sinterklaasliedjes in te zingen. Funky, verrassend en gezellig.” In het boek, dat door Unilever en Etos is ontwikkeld, staan de songteksten van de Sint- en Piet-liedjes. En de liedjes uit het boek kunnen binnenkort gratis worden gedownload en worden beluisterd op www.sinterklaasliedjesboek.nl en via Spotify.

“Wat is gezelliger dan thuis samen met je kinderen Sinterklaasliedjes te zingen? Heel makkelijk dat de nummers online te beluisteren zijn maar dat ik er ook voor kan kiezen mijn kinderen uit het boek voor te lezen.” [Joanny Lijbers, Unilever]

sinterklaasmeezingboek

Voor Angela Groothuizen is het niet de eerste keer dat ze aan een kinderboek meewerkt. Drie jaar geleden maakte ze haar debuut met het jeugdboek Paula & Khalilo. Voor het Sinterklaas Meezingboek werkt ze nu samen met Vlaamse illustrator Ann de Bode. Mede door haar illustraties hoopt de drogisterijketen dat het boek een bewaarexemplaar wordt. Vanaf 16 november is het boek gratis verkrijgbaar bij alle Etos-winkels, bij aankoop van verschillende Unilever-producten.

Update: klik hier voor de pagina waarop je alle liedjes kan luisteren en downloaden. Daar zijn ook clipjes te bekijken, zoals bijvoorbeeld onderstaande video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024