HEMA zoekt de leukste ‘sinter-songwriters’ van het land

Klassiekers als ‘Hoor wie klopt daar kinderen’ hebben we vaak genoeg gehoord, dus HEMA roept Nederlanders op om hun eigen, nieuwe Sinterklaasliedje te maken. Onder de noemer ‘de leukste sinter-songwriters van ’t hele land’ (inderdaad, een woordspeling op het VARA-programma) kunnen kinderen hun eigen liedje maken, opnemen en uploaden. De 10 leukste sintersongs worden opgenomen in een échte geluidsstudio en zijn vanaf 3 december te beluisteren op Spotify.

Filmpjes uploaden kan van 9 november tot en met 6 december 2015, maar alleen video’s die voor de 18de zijn aangeleverd maken kans op de hoofdprijs. Hieronder zie je de instructiefilm. 

“Samen of solo, met je gitaar, trommel of alleen je stem… het maakt niet uit. Sint en Piet zijn blij met elk nieuw lied.”

[Creatie door XXS Amsterdam]

Een reactie op “HEMA zoekt de leukste ‘sinter-songwriters’ van het land

  1. dina ben azouz zegt:

    dit is mijn liedje. sinterklaas is jarig en we vieren feest. we zingen heel veel liedjes. lekker feesten als een beest. we zetten onze schoen en we krijgen veel cadeaus. en als ik dat niet krijg dan word ik heel boos. oh sint Nicolaas geef me Marsepein. ja dat vind ik ontzettend super fijn. fijn fijn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024