Retail

Spaaractie Jan Linders met magneetjes van ‘Klaas Kaas’ en ‘Cees Cola’

Bij alle Jan Linders-supermarkten is een spaaractie gestart met 3D-magneetjes. Klanten krijgen een gratis magneetje bij iedere 10 euro aan boodschappen en bij aankoop van diverse actieproducten. Ook is er bij elk magneetje een ludiek weetje toegevoegd. Voor 1.99 euro kunnen klanten een magneet-krijtbord kopen om de magneetjes thuis een plek te geven. Tussen de magneetjes zitten ook speciale gouden magneten verstopt. Wie deze vindt, ontvangt een, eh… jubileum-abrikozen-progresvlaai ter waarde van 7.99 euro.

Jan Linders roept alle schoolklassen en verenigingen op om als eerste alle 30 verschillende magneten te verzamelen. Daarmee maken ze kans op een mini-concert van Lisa, Amy, Shelley en Young Smoothies, bekend van de Zapp Kids Top 20,in de eigen woonplaats. Per supermarkt maken de tien snelste kandidaten kans.

magneetjes

De spaaractie loopt van maandag 2 september tot en met zondag 29 september 2013.

Previous ArticleNext Article
Sinds 2000 schrijf ik over jongerenmarketing en aanverwante zaken, per september 2012 als hoofdredacteur van kidsenjongeren.nl. Gewoon omdat het kan en omdat dit de allerleukste doelgroep is. Onafhankelijk en zo objectief mogelijk, op persoonlijke titel. Ter informatie, ter inspiratie. Reacties kan je hieronder plaatsen, vragen en ideeën kan je mailen naar dennis@kidsenjongeren.nl, overige interesses kan je volgen via @dhoogervorst op Twitter, linken kan via LinkedIn en Last.fm.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kids en Jongeren Marketing blog website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright © 2021