Nieuwe voetbalspaaractie PLUS: Eredivisie Speelkaarten

Hoewel de Eredivisie een winterstop – gesponsord door de Efteling! – houdt, kunnen klanten van PLUS alvast warmdraaien met een nieuwe voetbalspaaractie: 'Eredivisie Speelkaarten'. Op die kaarten staan Eredivisiespelers van de 18 verschillende Eredivisieclubs. Per voetbalclub zijn er 13 verschillende speelkaarten. Vanaf vrijdag 11 januari ontvangen boodschappers bij de PLUS bij besteding van iedere tien euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten een pakje met vier Eredivisie Speelkaarten.

Net als bij een reguliere stok kaarten zijn de Aas, Heer, Vrouw, Boer en de cijfers twee tot en met tien beschikbaar. Tussen de Eredivisie Speelkaarten zit een aantal Gouden Winkaarten verstopt. De vinder van zo'n kaart wint één van de beschikbare prijzen, bijvoorbeeld gesigneerde voetbalschoenen van een speler van de favoriete club of een voetballes van een bekende Eredivisiespeler.

Vanaf 13 januari ontvangen alle PLUS-klanten bij de kassa een gratis Spellenboekje, met tal van kaartspellen en kaartentrucs om met een paar kaarten of een heel spel kaarten te spelen, zoals latje tik, kaartje-kaartje of doelblazen. Vanaf woensdag 16 januari bevat het zakje Speelkaarten tijdelijk een vijfde kaart. Dit is een Eredivisie Live kaartje met een unieke actiecode. Deze code geeft na activering recht op de eerste twee maanden gratis Eredivisie Live.

Dit is de commercial die hoort bij de actie:

2 reacties op “Nieuwe voetbalspaaractie PLUS: Eredivisie Speelkaarten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024