[Spaaractie] Clubpaspoorten van 80 lokale clubs bij Hoogvliet: ‘Spaar de toppers’

Hoogvliet is gestart met een nieuwe spaaractie in samenwerking met verschillende lokale sportclubs. In de supermarkten van de keten sparen klanten vijf weken lang Clubpaspoorten van leden van hun sportclub. Maar liefst 80 lokale sportverenigingen doen mee aan deze bijzondere spaaractie. Met deze actie geeft Hoogvliet een vervolg aan de unieke sportplaatjesactie van 2013, ter gelegenheid van haar 45e verjaardag. Bij iedere tien euro aan boodschappen en wekelijks bij wisselende actieproducten krijgt de klant een setje Clubpaspoorten.

Afgelopen maanden zijn de clubs druk bezig geweest met de fotografie van alle (jeugd)leden en het benaderen van sponsoren voor een plek in de clubbrochure en op het Clubpaspoort. Het leuke aan deze actie is dat er op een Clubpaspoort niet alleen een foto van de speler of speelster staat, maar ook een aantal leuke weetjes over hem/haar.

Voor de actie zijn ruim 32.000 sporters* op de foto gegaan; zij krijgen allemaal een eigen Clubpaspoort in de verzamelmap van hun club. Er zijn 38.000 verzamelmappen gedrukt. Het grootste deel daarvan wordt aangeboden aan de sporters zelf: iedereen die individueel op een Clubpaspoort staat, krijgt gratis een verzamelmap. Andere geïnteresseerden kunnen een verzamelmap aanschaffen in de lokale Hoogvliet-supermarkt waar ook de Clubpaspoorten worden uitgegeven. Vanzelfsprekend staan de leden van de deelnemende clubs te trappelen van enthousiasme om de eerste paspoorten te bemachtigen.

spaar de toppers

“Clubpaspoorten sparen is een uniek en nieuw concept op de Nederlandse markt. Al het werk, wat door de vele clubs/vrijwilligers gedaan is, heeft geleid tot een mooie serie Clubpaspoorten die zeer de moeite waard is om te verzamelen.”

De actie eindigt op dinsdag 27 mei en wordt op woensdag 28 mei afgesloten met een ruilmiddag in alle winkels van Hoogvliet.

*Maar liefst 80 lokale sportclubs doen mee aan deze spaaractie (37 voetbalverenigingen, 12 korfbalverenigingen, 9 hockeyverenigingen, 8 volleybalverenigingen, 3 atletiekverenigingen, 3 gymnastiek-/turnverenigingen , 3 zwem- & waterpoloverenigingen, 2 handbalverenigingen, 1 rugbyvereniging, 1 badmintonvereniging en 1 omni vereniging met diverse sporten). Daarvan hebben 33 clubs ook in 2013 meegedaan aan de sportplaatjesactie van Hoogvliet. Het aantal Clubpaspoorten per verzamelmap varieert van 200 tot 850.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024