[WK-spaaractie] 32 verschillende 3D-knikkers bij DEEN Supermarkten

Komende zondag start een nieuwe actie bij DEEN Supermarkten: de ‘WK Winners’ — om te verzamelen, maar ook om mee te knikkeren. Het gaat om een variant op een bestaand product: Winners zijn magische 3D-knikkers met een figuurtje in het hart van de knikker. De ontwikkeling van deze speciale knikkers heeft wel tien jaar geduurd en is een initiatief van de uitvinder van de welbekende Flippo’s. Speciaal voor de wereldkampioenschappen voetbal zijn Winners gemaakt met daarin het shirt van de deelnemende elftallen. Er zijn 32 verschillende WK Winners.

De WK Winners zijn alleen bij DEEN verkrijgbaar. Klanten van deze supermarktketen ontvangen de 3D-knikkers bij de aankoop van speciaal geselecteerde artikelen van zondag 27 april tot en met zaterdag 24 mei 2014. Op = op.

winners

NK Knikkeren  
Knikkeren klinkt ouderwets maar het tegendeel is waar. Er is zelfs een competitie in de vorm van het NK Knikkeren; een door Univé gesponsord breedtesportevenement voor basisscholieren waarin kinderen tussen de 6 en 12 jaar met elkaar de strijd aangaan aan om de titel Nederlands Kampioen Knikkeren 2014. Door heel Nederland, bijvoorbeeld in Amsterdam, Stede Broec en het Zuiderzeemuseum, worden in de periode april tot en met juni diverse lokale kampioenschappen georganiseerd waarbij kinderen zich kunnen kwalificeren voor de landelijke finale op 21 juni in Dierenpark Amersfoort.

Een reactie op “[WK-spaaractie] 32 verschillende 3D-knikkers bij DEEN Supermarkten

  1. j.c.cornet zegt:

    hier bij vraag ik aan u of u mij kunt helpen aan de knikkers van de WK van Deen. België-Bosnië-Herzegovina-Chile-Costa Rica-Ivoorkust-Duitsland-Ghana-Honduras-Iran-Zwitserland dat waren ze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024