[opleidingen] Speciale opleiding jongerenmarketing

Er zijn veel algemene marketingopleidingen te volgen waarin je leert hoe je je doelgroep bereikt, welke (online) mediakanalen je hierbij het beste in kunt zetten, hoe je succesvolle marketingacties ontwikkelt etc. Maar een opleiding volledig gericht op de marketing- & communicatieaanpak specifiek voor de doelgroep jongeren is er nog niet. Dit terwijl deze doelgroep om een hele andere aanpak en benadering vraagt dan andere doelgroepen.

Om die reden hebben wij als organisator van het congres Trends in Kids- & Jongerenmarketing, wat we al 22 jaar organiseren, het initiatief genomen om hier een speciale opleiding voor te ontwikkelen. Ook uit de evaluaties van het congres Trends in Kids- & Jongerenmarketing is meerdere malen naar voren gekomen dat er behoefte is aan meer verdieping en om aan de slag te gaan met een concreet marketing- & communicatieplan om de doelgroep jongeren optimaal te bereiken. Dat is precies wat we tijdens deze opleiding gaan doen.

We zoomen dieper in op o.a.:

  • Wie is nu die nieuwe generatie jongeren?
  • Wat houdt hen bezig?
  • Wat vinden ze belangrijk?
  • Hoe kun je succesvol met ze communiceren?
  • Welke marketing- & communicatiekanalen zet je in om te bereiken?
  • Hoe zet je social media succesvol in?
  • Hoe ontwikkel je effectieve campagnes?

Een marketing- en communicatieplan, toegespitst op jouw organisatie!

Daarnaast ga je gedurende de opleiding aan de slag met het maken van je eigen marketing- & communicatieplan om jouw doelgroep jongeren zo goed mogelijk te bereiken. Dus je gaat naar huis met een concreet plan toegespitst op jouw organisatie of merk.

De opleiding wordt verzorgd door dé landelijke experts in jongerenmarketing. Daarnaast kun je veel leren van de praktijkvoorbeelden die gepresenteerd worden door o.a. KWF (met de welbekende campagne ‘Roken kan echt niet meer’) en van ABN Amro. Tevens zijn er ook jongeren zelf aanwezig tijdens de opleiding, met wie je 1 op 1 in gesprek kunt hoe je jouw organisatie of merk beter kunt laten aansluiten bij wat jongeren belangrijk vinden.

Wil je meer weten?

Bekijk dan het uitgebreide programma van de opleiding Jongerenmarketing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024