SMALL Basics Workshop

SMALL Basics gaat in op de ontwikkeling van jongens en meisjes tot 10 jaar in diverse leeftijdsfasen en hoe dat relateert aan de rol van ouders, school en omgeving. In de basis zijn dat drie componenten: 1) vanuit de psychologie leren wat kinderen mentaal aanspreekt, 2) vanuit de sociologie leren we hoe we meer zekerheid krijgen of en hoe een idee of product geaccepteerd wordt binnen een systeem zoals een gezin of een school, en 3) vanuit de biologie weten we wat kinderen fysiek aan kunnen in hun ontwikkeling.

We laten alles zien middels een interactieve presentatie. Tijdens deze middag bekijken we communicatie en productontwikkeling vanuit de ogen van een kind (en vragen deelnemers dit ook te doen middels een leuke foto-opdracht).

Datum 8 of 15 september 2014, en voor een ‘small’ prijsje; namelijk 99 euro.

Het programma:
13.30 uur – Ontvangst met koffie en thee
14.00 uur – Kennismaking
14.15 uur – Interactieve presentatie
16.00 uur – Discussie en mogelijkheid om vragen te stellen
16.30 uur – Afsluiting met drankje

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar post@smallwebsite.nl

SMALL Basic Workshop vindt plaats op Locatie Zuid, Alexander Boersstraat 26,  1071 KZ Amsterdam (zie voor details: www.locatiezuid.nl). Na je bevestiging per e-mail ontvang je een factuur voor deelname van 99 euro, te voldoen voor 5 september. Mocht je onverhoopt toch verhinderd zijn, dan kun je altijd een collega in jouw plaats sturen (restitutie is helaas niet mogelijk).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024