Sport & Spel

Nieuw flesje van Mountain Dew is gereedschap voor skateboarders

Wie aan skateboarding doet, ligt er ook wel eens naast en moet af en toe wat reparatiewerkzaamheden verrichten. Deze insight heeft Mountain Dew gebruikt voor een innovatief nieuw flesje, in beperkte oplage uitgebracht. Met de uitsparing in de dop is het mogelijk om kapotte wieltjes weer vast te draaien; naar eigen zeggen de eerste frisdrank die tevens gereedschap is. Leuk idee, maar niet meer dan een aardige gimmick die een mooi filmpje en wat gratis publiciteit oplevert. Wellicht dragen de beelden bij aan het coole imago van het merk?

Skaters lijken niet overtuigd: ‘Lijkt vooral op plasticvervuiling.’ De soundtrack is overigens een aardige ontdekking: Meth Lab Zoso Sticker van 7Horse, eerder te horen in de film The Wolf Of Wall Street.

[vimeo 91010996 w=560 h=315]

“We are there for you when you break your limits, we are there for you when you break something else.”

[Creatie door Sancho BBDO, Colombia; via Creativity]

Previous ArticleNext Article
Sinds 2000 schrijf ik over jongerenmarketing en aanverwante zaken, per september 2012 als hoofdredacteur van kidsenjongeren.nl. Gewoon omdat het kan en omdat dit de allerleukste doelgroep is. Onafhankelijk en zo objectief mogelijk, op persoonlijke titel. Ter informatie, ter inspiratie. Reacties kan je hieronder plaatsen, vragen en ideeën kan je mailen naar dennis@kidsenjongeren.nl, overige interesses kan je volgen via @dhoogervorst op Twitter, linken kan via LinkedIn en Last.fm.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kids en Jongeren Marketing blog website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright © 2021