PlanetZone kiest Time Out als discotheek van het jaar 2014

Uitgaanscentrum Time Out te Gemert is uitgeroepen tot beste discotheek van Nederland door jongerensite PlanetZone. De crew, bestaande uit Aaron Alves, Diego Smits, Laurens Pleiter, Mehmet Ozdemir en oprichter en eigenaar Noud Thoonen bezochten de afgelopen vier weken de vier genomineerde discotheken: Chez (Marknesse, Flevoland), Time Out (Gemert, Noord-Brabant), Fox (Stadskanaal, Groningen) en Lucky (Rijssen, Overijssel). Het is de tweede keer dat Time Out deze PlanetZone-award in ontvangst zal krijgen, in 2005 gebeurde dat ook al.

Het team van PlanetZone beoordeelde de discotheken op verschillende aspecten zoals veiligheid, personeel, hygiëne, sfeer en gezelligheid/publiek, aankleding van de zaak, licht & geluid, entertainment & thema en goodwill. Daarnaast konden de bezoekers stemmen op de genomineerde discotheken, wat ruim 17.000 keer gedaan werd.

Het rook- en alcoholbeleid en het terugdringen van verschillende discotheken heeft PlanetZone doen besluiten om dit jaar nog een disco-van-het-jaar-prijs uit te reiken: “Zeker in deze moeilijke tijd zijn er nog zeer succesvolle discotheken die alles uit de kast halen om het publiek naar hun zin te maken en deze discotheken werden de afgelopen weken extra in het zonnetje gezet met een nominatie.”

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=qkSK4lDum8g]

Op zaterdag 27 december zal de award worden uitgereikt aan Time Out. Eerdere winnaars zijn Bobs, Uitgeest (2004); Time Out, Gemert (2005); Hollywood Music Hall, Rotterdam (2006 + 2007); Radstake, Heelweg (2008); Lucky, Rijssen (2009); Radstake, Heelweg (2010) en Fox Stadskanaal (2011).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024