YouTubers van DIVIMOVE gaan Walibi op zijn best tonen in #hardgaan-videocampagne

Attractiepark Walibi Holland en multi-channel netwerk DIVIMOVE slaan dit jaar de handen ineen door een intensieve samenwerking aan te gaan voor seizoen 2015. In lijn met Walibi’s contentstrategie op YouTube, gaan verschillende YouTubers van het DIVIMOVE-netwerk de #hardgaan-campagne ondersteunen komende tijd. Die campagne ging voorjaar 2014 succesvol van start; uitingen op radio en tv, in print, online en op middelbare scholen moesten Walibi neerzetten als de plek waar jongeren op een unieke wijze spanning voelen. 

Beide partijen zijn van plan om gedurende het hele seizoen een groot aantal video’s op te nemen met de beroemde Nederlandse YouTube-sterren.

De nieuwe online videoserie moet gasten van het attractiepark inspireren om zelf hard te gaan in Walibi. De creatieve afdeling Brandboost by DIVIMOVE verbindt Walibi Holland met een aantal van de meest getalenteerde YouTubers en freerunners van Nederland en creëerde een actievideo-campagne voor de start van de communicatie van het nieuwe seizoen. De kick-off van de samenwerking begint met onderstaande film, die vandaag gepost is op het YouTube-kanaal van Smoare. Deze YouTubers en andere Nederlandse freerunners ontdekken Walibi Holland met indrukwekkende sprongen op en rond de attracties.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=zRREMnrnB9I]

“Social influencers zijn ontzettend belangrijk voor Walibi Holland, dit zijn namelijk dé nieuwe helden van onze doelgroep tieners. Deze samenwerking is een mooie aanvulling op de crossmediale strategie die wij voeren, bestaande uit zowel offline als online communicatie, om #hardgaan in de doelgroep verder tot leven te brengen.” [Marc Antonioli, Walibi Holland]

Walibi Holland start haar nieuwe seizoen officieel op vrijdag 3 april 2015 tijdens de pre-opening. Diverse bekende Nederlandse YouTubers, zoals Smoare, JobVlogt en het GamePortaal zijn hierbij aanwezig, samen met een aantal van hun fans. Die kunnen vanaf vandaag tickets winnen voor deze dag via de socialemediakanalen van de YouTubers. Voor gewone mensen opent het attractiepark vanaf zaterdag 4 april weer haar deuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024